پیام تسلیت معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پی آسمانی شدن مدافع سلامت این شهرستان

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۹/۰۴ ۰۹:۳۱ | تعداد بازدید: 152

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی عروج ملکوتی دکتر مهرداد حیدری از مدافعان سلامت در این شهرستان را تسلیت گفت.

در متن پیام دکترعلیرضا کامل آمده است:

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ

در روزهای سخت مقابله با کرونا، ایستادگی مدافعان سلامت در میدان جهاد حماسه‌ای بی بدیل را خلق کرده است و عروج آسمانی همراهان عزیزمان در این مسیر قلب‌هایمان را به درد آورده است.

مشیت الهی اینگونه رقم خورد که در سوگ یکی از اسوه‌های اخلاق پزشکی تربت حیدریه اشک غم از دیگان جاری شود اما یاد و خاطره‌ی تلاش‌های صادقانه و شبانه‌روزی شادروان دکتر مهرداد حیدری  در ذهن مردمان این دیار تا همیشه به یادگار خواهد ماند.

فقدان این جراح حاذق مغز و اعصاب سخت بر باورمان می‌نشیند اما در برابر رضای الهی صبر پیشه کرده و از درگاه حق تعالی برای آن عزیز سفرکرده علو درجات و برای بازماندگان صبری جزیل را مسئلت مینمایم.