در اختتامیه بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت عنوان شد :

کسب رتبه اول و دوم کشوری در رشته حفظ ۲۰ جز و ترتیل توسط دانشگاهیان علوم پزشکی تربت حیدریه

کد مطلب: ۲۸۴۹ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۷/۲۲ ۰۹:۵۳ | تعداد بازدید: 131

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، آیین اختتامیه سوم جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاههای علوم پزشکی کشور ۲۰ مهرماه با حضور مقامات ستادی، دانشگاهی و کارشناسان قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی برگزار شد. در این جشنواره تعدادی از نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه حضور داشتند که حسام فیوضی دانشجوی ترم ۴ علوم آزمایشگاهی موفق به کسب رتبه اول در رشته حفظ ۲۰ جز و دکتر مصطفی شیخ الطایفه به رتبه دوم کشوری در بخش ترتیل اساتید دست یافت.لازم به ذکر است در این مراسم جوایز بخش آوایی در رشته های تواشیح، حفظ قرآن کریم، ترتیل وتحقیق، دعا و مناجات، آیین سخنوری، ترجمه خوانی و اذان به نفرات نخست تا سوم اعطاء شد و دربخش دوم اهدای جوایز اختتامیه، از برگزیدگان سه رشته حفظ ۱۵ و ۲۰ جزء وهمچنین حفظ کل قرآن کریم و  دربخش سوم از برگزیدگان رشته های ترتیل و تحقیق قرآن کریم در سه گروه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور تقدیر به عمل آمد.