کمیته واکسیناسیون مادران باردار در برابر بیماری کووید-۱9 در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۲۰ ۰۹:۵۲ | تعداد بازدید: 139

کمیته واکسیناسیون مادران باردار با حضور مدیر درمان، معاون فنی معاونت بهداشت، کارشناسان برنامه سلامت مادران معاونت‌های بهداشت و درمان، مدیران گروه مبارزه با بیماری‌ها و سلامت خانواده و با همراهی متخصصین طب داخلی و زنان برگزار شد.

زهره حسینی مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت دانشگاه بیان داشت: براساس جمع‌بندی شیوه‌نامه‌های واکسیناسیون و مصوبات کمیته علاوه بر گروه‌های در اولویت دریافت واکسن، بقیه مادران می‌توانند جهت تزریق واکسن سینوفارم به  مراکز تعیین شده مراجعه نمایند.

وی افزود: با شناسایی سریع و مشاوره مادران باردار با سن ۳۵ سال و بالاتر، مادران در همه گروه های سنی شاغل در حوزه بهداشت و درمان، مادران باردار دارای همسر شاغل در بخش های کرونا و یا مراکز بهداشتی مدیریت کرونا و مادران در همه گروه‌های سنی شاغل در گروه های شغلی، مادران باردار با نمایه توده بدنی ۳۵ یا بالاتر، مادران با بارداری‌های دوقلویی و چندقلویی، بارداری  با روش کمک باروری IVF، مادران باردار با بیماری زمینه ای همچون قلبی، فشارخون، دیابت، دیابت بارداری، کلیوی، آسم، مصرف داروهای سرکوب کننده ایمنی، پیوند اعضا، سیروز کبدی، آنمی سیکل سل و مادران باردار دارای سایر بیماری های زمینه ای ( به تصویب کمیته دانشگاهی واکسیناسیون مادران باردار ) می‌توان خطر مرگ و میر دوره بارداری و بعد از زایمان را به طور موثری کاهش داد.

بر اساس تصمیم‌گیری اعضاء کمیته مقرر شد که گروه حضوری/ مجازی تبادل نظر و تصمیم‌گیری علمی و اجرایی تشکیل شده تا ارجاع و راهنمایی درباره  موارد نیازمند بررسی سریع تر انجام گرفته و وقفه‌ای در انجام واکسیناسیون ایجاد نگردد و تکمیل کننده این فرآیند روند ارتباط مستمر معاونت درمان و متخصصین محترم با اساتید معین در استان باشد.