در یک هفتۀ اخیر:

3۱9 بیمار مبتلا به کرونا در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه شناسایی شده‌اند

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۲/۰۴ ۱۱:۰۱ | تعداد بازدید: 142

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در یک هفتۀ اخیر براساس معیارهای تشخیص قطعی 319 بیمار مبتلا به کووید19 در مجموعۀ تحت پوشش این دانشگاه شناسایی شده‌اند.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور با اعلام این خبر بیان‌داشت: در یک هفته اخیر 90 بیمار در بیمارستان بستری شده‌اند و متاسفانه 10 بیمار نیز در این مدت جان خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: آمار مبتلایان کرونا در سیر صعودی قرار دارد و رعایت اصل طلایی شفا ( شستشوی دست‌ها، فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک ) ضروری است. از شهروندان گرامی خواهشمندیم غیر از موارد ضروری از منزل خارج نشوند و به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

دکتر ابراهیمی‌پور با بیان این‌که همشهریان موضوع همه‌گیری را  جدی تلقی کرده و از هرگونه اجتماع و دورهمی پرهیز کنند افزود: انواع جهش یافته ویروس قدرت سرایت و بیماری‌زایی بالایی داشته و می‌تواند تعداد بیماران بدحال و میزان مرگ و میر را افزایش دهد.

برچسب های خبر