تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به وزیر بهداشت

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۰۶ ۰۹:۳۴ | تعداد بازدید: 273

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی انتخاب دکتر بهرام عین‌اللهی به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را تبریک گفت. در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است:
معرفی فردی کاردان، اندیشمند و فرهیخته توسط ریاست محترم جمهور به مجلس شورای اسلامی به‌عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اعتماد نمایندگان ملت به این چهرۀ شناخته‌شدۀ حوزۀ سلامت، نویدبخش روزهای روشنی در این حوزۀ مهم است. برهۀ حساس کنونی که به فرموده مقام معظم رهبری، بحث سلامت و مقابله با بیماری کرونا اولویت اول کشور است، حضور مردی جهادی و عالم را در این حوزه نیاز داشت و با توجه به حسن‌سابقۀ دکتر بهرام عین‌اللهی امید به اقدامات و اتفاقات مثبت بسیاری در حوزۀ سلامت کشور می‌رود.
اینجانب انتخاب شایستۀ دکتر بهرام عین‌اللهی به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت سیزدهم را به ایشان و جامعۀ بزرگ سلامت کشور تبریک عرض نموده و دوام توفیقات در این مسئولیت خطیر را برای ایشان از درگاه ایزدمنان مسئلت دارم.