سرپرست ادارۀ تعالی فرهنگی و فعالیت‌های فوق برنامۀ دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۱/۰۲ ۱۴:۰۴ | تعداد بازدید: 201

در ابلاغی از طرف دکتر حسین ابراهیمی‌پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، زینب آقا‌گلی‌زاده به سمت سرپرست ادارۀ تعالی فرهنگی و فعالیت‌های فوق برنامۀ دانشگاه منصوب شد.

در متن این ابلاغ آمده است:

سرکارخانم زینب آقا‌گلی‌زاده، با سلام و احترام؛ نظر به توانمندی و شایستگی‌های سرکار عالی به موجب این ابلاغ به‌عنوان "سرپرست ادارۀ تعالی فرهنگی و فعالیت‌های فوق‌برنامه دانشگاه" منصوب می‌گردید. امید است با اتکاء به خداوند متعال و با عنایت به اسناد بالادستی و استفاده از تجارب، دانش و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی دانشگاه در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی در جهت اعتلای علمی و فرهنگی و سیاسی دانشجویان موفق باشید و با برنامه‌ریزی، همکاری و تعامل سازنده با حوزه‌های مرتبط، شاهد ارتقاء بیش از پیش امور فرهنگی دانشگاه در تمامی ابعاد باشیم.