پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌مناسبت روز ملی فوریت‌های پزشکی و اورژانس

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۲۶ ۰۸:۱۰ | تعداد بازدید: 72

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی فرارسیدن ۲۶ شهریورماه روز ملی فوریت‌های پزشکی و اورژانس را به تلاش‌گران و متخصصان این حوزه تبریک گفت.

در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است:

نجات ثانیه‌ها و تلاش در راه حفظ جان همنوعان از فضلیت‌های بزرگ کار نیروهای پرتلاش اورژانس پیش‌بیمارستانی است. حوزهٔ اورژانس به درستی پیشانی درمان نامیده شده و نقش انکارناپذیری در لحظه‌های حیاتی داشته است.

انتقال سریع و صحیح حادثه‌دیدگان سوانح ترافیکی، حضور بر بالین بیماران بدحال و تلاش در راه نجات جان آن‌ها و دیگر عرصه‌های فداکاری برای بخشیدن جان به همنوعان، نشانه‌هایی برای تعظیم در مقابل کرامت والای انسانی و تلاش متعهدانهٔ نیروهای اورژانس پیش‌بیمارستانی است.

اینجانب فرارسیدن ۲۶ شهریورماه، روز ملی اورژانس پیش‌بیمارستانی را به کلیهٔ تلاش‌گران این عرصه به‌ویژه نیروهای خدوم، متعهد و متخصص اورژانس پیش‌بیمارستانی در مجموعهٔ دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک عرض نموده و برای یکایک این عزیزان دوام توفیقات، سعادت و بهروزی را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.