270 قلم لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیر مجاز در تربت حیدریه کشف و ضبط شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۳۱ ۱۳:۴۴ | تعداد بازدید: 46

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کشف و ضبط 270 قلم لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیر مجاز به ارزش 30 میلیون ریال از یک واحد عرضۀ گیاهان دارویی در این شهرستان خبر داد.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی با بیان این‌که این اقلام در گشت مشترک کارشناسان این اداره با کارشناسان ادارۀ صمت کشف گردید گفت: متاسفانه بارها در مورد خطرات مصرف فرآورده‌هاي آرايشي و بهداشتی غير مجاز قاچاق يا تقلبي بر اقتصاد جامعه و نیز آسيب‌هاي جسمي و روحي که بر افراد وارد می‌شود تذکر داده شده اما هنوز بسیاری از افراد دانسته یا ندانسته از این کالاها استفاده می‌کنند که یکی از دلایل اصلی آن قیمت ارزان این اقلام است.

وی افزود: اين قبيل محصولات از آن جهت كه بدون اخذ مجوز از وزارت بهداشت و در شرايط نامناسب به كشور وارد می‌شوند، اغلب از كيفيت مناسبی برخوردار نيستند و با توجه به نوع محصول و محل استفاده عوارضي از قبيل عفونت پوست، زخم‌های پوستي، آكنه و جوش‌های پوستی، شكنندگی و ريزش‌مو، احساس سوزش در محل مصرف، سوزش چشم و نيز حساسيت پوستی در بدن مصرف كننده ايجاد می‌نمايد.

مدیر غذا و داروی دانشگاه بیان داشت: اطلاع‌‍رسانی و انجام آموزش‌های لازم جهت فروشندگان كالاهای سلامت محور از طريق صنف و كارشناسان دانشگاه در خصوص ضرورت عرضه كالاهای ايمن به‌منظور حفاظت از سلامت مصرف‌كننده، از طريق برگزاری كلاس‌های آموزشی، زيرنويس‌های برنامه‌های تلويزيونی، پخش پمفلت جهت مصر‌ف‌كنندگان در مدارس‏ و... جهت اطلاع‌رسانی برای آشنايي با تشخيص فرآوردۀ سالم از ناسالم و عوارض مصرف كالای نامرغوب مفيد می‌باشد.