هدف نهایی دیده‌بانی سلامت، مشارکت در حفظ و بهبود سلامت مردم است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۷/۲۶ ۱۳:۳۰ | تعداد بازدید: 122

رئیس دبیرخانۀ مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: هدف نهایی دیده‌بانی سلامت، مشارکت در حفظ و بهبود سلامت مردم است که منجر به سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری بهتر در نظام سلامت می‌شود.

دکتر محمدحسین دلشاد در نشست کارگروه احصاء شاخص‌های اساسی درمان دانشگاه که با حضور با حضور معاون درمان، مسئولین و کارشناسان معاونت درمان دانشگاه برگزار شد افزود: هدف نهایی دیده‌بانی سلامت و نقش آن در فراهم آوردن اطلاعات و دانش برای کمک به سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری بهتر و کارآمدتر در نظام سلامت است.

وی بیان داشت: سلامت حاصل تلاش تمامی حوزه‌ها و سازمان‌ها می‌باشد و تنها 25 درصد از آن در اختیار حوزۀ بهداشت و درمان بوده و 75 درصد آن در اختیار سایر ارگان‌ها می‌باشد.

دکتر دلشاد ضمن تقدیر از همکاری واحدهای مرتبط معاونت درمان به‌ویژه واحد آمار معاونت درمان، به بیان الگوی مفهومی دیده‌بانی سلامت، ترتیبات اداری و ملزومات ساختاری، شرکای شبکۀ دیده‌بانی سلامت و وظایف کمیتۀ دیده‌بانی سلامت پرداخت.

دکتر علی ایزدی معاون درمان دانشگاه نیز در این نشست گفت: دیده‌بانی، یافته‌ها و کارکردهای اطلاعات نظام‌های مراقبت را ادغام می‌کند و سبب یک‌پارچه شدن اطلاعات نظام سلامت می‌شود.