معاون بهداشت دانشگاه خبر داد:

واکسیناسیون بیش از 67 درصد نوجوانان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۷/۲۶ ۱۲:۳۵ | تعداد بازدید: 59

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از واکسیناسیون بیش از 67 درصد نوجوانان تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

دکتر الهام بهره‌مند درحاشیۀ وبینار آموزشی مدیران مدارس شهرستان که با موضوع بازگشایی ایمن مدارس برگزار شد گفت: در حال حاضر دو نوع واکسن سینوفارم و پاستوکووک جهت گروه سنی 12 الی 18 سال در مراکز واکسیناسیون دانشگاه موجود است که امیدواریم جمعیت باقی‌مانده هرچه سریع‌تر با مراجعه به این مرکز نسبت به دریافت واکسن خود اقدام کنند.

وی ضمن بیان این موضوع که همۀ واکسن‌ها مانع از بروز شدید بیماری و مرگ ومیر می‌شوند افزود: با توجه به این‌که کودکان می‌توانند به‌عنوان کانون‌های اساسی انتقال ویروس کرونا عمل کنند، واکسیناسیون این گروه می‌تواند ایمنی بخشی زیادی را به‌همراه داشته باشد.

گفتنی‌است در پایان این جلسه از معاون بهداشت دانشگاه توسط مدیر آموزش وپرورش شهرستان تربت حیدریه در راستای برنامۀ واکسیناسیون کرونای دانش‌آموزان تقدیر و تشکر به‌عمل آمد.