نمایندۀ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

انوار تابناک تلاش خالصانۀ پیامبر اکرم (ص) در مسیر هدایت و مبارزه جهان را درنوردیده است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۷/۲۷ ۱۳:۰۵ | تعداد بازدید: 64

نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی فرارسیدن هفتۀ وحدت را تبریک گفت.

در متن پیام حجت‌الاسلام‌والمسلمین صافدل آمده است:

12ربیع الاول، طلیعۀ صبح جاودان عشق و مهربانی است که برای اسلام یادآور خاطره‌ای شیرین از جنس رحمت و معرفت بی‌منتهای الهی است که نوازشگر پیکرۀ انسانیت شد. زمانی که غول جهل و شقاوت سد راه سعادت شده بود، وجود مبارک و تلاش‌های سخت و خالصانه پیامبراعظم حضرت محمد(ص) در مسیر هدایت و مبارزه، انقلابی عظیم در حوزه‌های معرفتی، اجتماعی و سیاسی ایجاد کرد که انوار تابناکش جهان را درنوردید و قله‌ای از نور و امید در دل تاریک ظلم و جهالت برکشید که نقشۀ راه رستگاری و قرب الهی و مبارزه با طاغوت شد.

اکنون که به برکت مجاهدت‌های عظیم و انفاس قدسی آن مرد الهی، جهان بر محور حقیقت درآمده و شعاع درخشان انوار معرفتی، قلب استکبار و ظلالت را نشانه گرفته است، بر امت اسلام است که به شکرانۀ این نعمت عظیم، با وحدتی اقتدارآفرین و همتی روزافزون، الگوی پیشرفت و تعالی را در همۀ عرصه‌ها و بر مبنای مکتب اسلام و با اتکا به نیروی عظیم مسلمانان به جهان عرضه نموده و با قطع و رد کردن دست‌های فاسد مستکبران و بی‌اعتنا به تلخندهای متکبرانۀ طواغیت، عزتمندانه بر کرسی بندگی تام خدا تکیه زنند و با اطاعت محض از فرامین ولایت، دنیایی سرشار از اقتدار و مهربانی و معرفت برای جهانیان بسازند.

این ایام خجسته را به شما ولایت مداران تبریک عرض می‌نمایم و اجابت بهترین آرزوهایتان را از خدای متعال خواستارم.