رتبه پویا یک ستاره برای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

تقدیر معاون توسعه وزارت بهداشت از ریاست دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

کد مطلب: ۲۶۵۳ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۵/۱۱ ۰۶:۴۵ | تعداد بازدید: 249

به گزارش روابط عمومی،دکتر سیدعلی صدرالسادات معاون توسعه مدیریت ومنابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طی پیامی از دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  تقدیر و تشکر کرد.

در بخشی از این پیام آمده است: نظام مدیریت عملکرد به عنوان فرایندی که مسیر حرکت سازمان را برمبنای ارزیابی وضع موجود و تجسم وضع مطلوب مشخص و رصد میکند ضامن تداوم بقا و پویای کارآمد هرسیستمی است.

اینک  در چهارمین سال استقرار نظام مدیریت عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع در سال 96، دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به "رتبه پویا یک ستاره "نائل آمده اید شایسته است از توجه جنابعالی و زحمات معاون توسعه و همکاران گرامی تشکر و توفیقات بیش تر در کسب رضای الهی و نیل به اهداف بلند نظام سلامت از درگاه خداوند متعال خواستار باشم.

برچسب های خبر

ناشناس (تایید نشده) | ۱۹/۰۵/۱۳۹۷-۱۲:۵۳:۰۲

ضمن عرض تبریک امیدواریم با توجه به رتبه های
تک رقمی دانش اموزان این منطقه در رشته تجربی ، شاهد ایجاد دانشکده پزشکی در دانشگاه باشیم .