تایید صلاحیت مقطع کارشناسی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در کمیتۀ اعتباربخشی وزارت بهداشت

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۰:۳۲ | تعداد بازدید: 177

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از تایید صلاحیت دوسالۀ مقطع کارشناسی پرستاری این دانشگاه از سوی شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد.

دکتر حسن اژدری زرمهری در این خصوص گفت: مدیریت بهینۀ منابع موجود و اعتلای سازمان در جهت نیل به اهداف عالی حاصل و نتیجه اعتباربخشی است. در واقع اعتبار بخشی رصد فعالیت‌ها و ارزیابی عملکرد سازمان در دسترسی به اهداف تعیین شده و به عنوان یکی از موثرترین الگوهای بسته‌های تحول و نو آوری مورد تاکید قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اجرای برنامه‌های بازنگری ارزیابی و ارزشیابی آموزشی، استانداردهای اختصاصی ارزشیابی و اعتباربخشی را برای اجرا و پایش در اختیار موسسات قرار داده است.

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اظهار داشت: در راستای اجرای آیین‌نامۀ اعتباربخشی برنامۀ آموزشی، شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی و در خصوص مقطع کارشناسی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، رای صادره توسط کمیتۀ اعتباربخشی این دبیرخانه مبنی بر تایید صلاحیت دو ساله اعلام شد.