دعوت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌ حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ۲۲:۴۴ | تعداد بازدید: 111

دکتر حسین ابراهیمی‌پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی ضمن تبریک فرارسیدن چهل‌وپنجمین سال‌روز پیروزی انقلاب اسلامی، از خانوادهٔ بزرگ دانشگاه برای حضور در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه دعوت کرد.

در متن این پیام آمده است:

انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۷ مسیرهای جدیدی را به روی جهانیان گشود؛ در حالی که همهٔ کشورهای جهان ذیل دو ابر قدرت تعریف می‌شدند، امام خمینی (ره) با نفسی مطمئن که برگرفته از اعتقاد قلبی به وعده‌های الهی بود، معادلات جهانی را بر هم زد.

حال بیش از چهار دهه از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی سپری شده و  هر روز شاهد زنده و جاری بودن آن هستیم و جامعهٔ دانشگاهی که از روزهای آغازین انقلاب اسلامی، در خط مقدم این حرکت بزرگ حضور فعال و مؤثر داشته‌‌اند، همچنان با دانش، خودباوری و نوآوری در خط مقدم توسعه و پیشرفت کشور ایستاده و عزت‌آفرین‌اند و‌ نمود این معنا را با گسترش روزافزون بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در سایهٔ توجه ویژهٔ نظام جمهوری اسلامی به سلامت جامعه به وضوح می‌توان دید.

این‌جانب از همهٔ مردم فهیم و همیشه در صحنهٔ شهرستان‌های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه و اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه دعوت می‌کنم تا با حضور گسترده و پرشور خود در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، بار دیگر وحدت و انسجام خود را به نمایش گذاشته و اقتدار و عزت ایران اسلامی را به جهانیان نشان دهند.