همزمان با سراسر کشور:

دوازدهمین بسیج ملی تغذیۀ سالم در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۱۵ ۱۵:۱۶ | تعداد بازدید: 94

مسئول واحد بهبود تغذیۀ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از آغاز دوازدهمین بسیج ملی تغذیۀ سالم در مجموعۀ تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

سمانه یوسفی‌مقدم با اعلام این خبر گفت: دوازدهمین بسیج ملی تغذیۀ سالم از 15 تا 30 دی‌ماه با شعار "تغذیه، کرونا و واکسیناسیون" و با هدف ارتقاء آگاهی، عملکرد و نگرش جمعیت تحت پوشش دانشگاه در خصوص نقش تغذیۀ سالم در تقویت سیستم ایمنی بدن، تغذیه قبل و پس از واکسیناسیون و تغذیۀ صحیح در دوران ابتلا و نقاهت بیماری کرونا برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که یکی از اهداف برگزاری بسیج ملی تغذیه، فرهنگ‌سازی تغذیۀ سالم و آموزش عمومی به مردم است افزود: نقش تغذیۀ سالم و فرهنگ صحیح مصرف مواد غذایی و انتخاب‌های درست غذایی افراد در حفظ سلامتی‌شان بسیار تأثیرگذار بوده و علاوه بر اثر مستقیم بر پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر (چاقی، دیابت، فشارخون، سرطان و...) در عملکرد درست سیستم ایمنی و مقابله با بیماری‌های واگیر (کرونا، آنفلوآنزا و....) نیز بسیار مهم است.

یوسفی‌مقدم  بیان داشت: در کنار واکسیناسیون کامل، رعایت بهداشت فردی و داشتن ماسک، مصرف کافی مایعات، میوه‌ها وسبزیجات‌، مواد غذایی پروتئینی و غذاهای ضد التهاب از جمله اصول کلی است که افراد در این دوران باید به آن توجه ویژه داشته باشند.

مسئول واحد بهبود تغذیۀ معاونت بهداشت دانشگاه تصریح کرد: مصرف متعادل و متنوع از تمامی گروه‌های غذایی و مکمل ویتامین D ماهانه نیز از جمله راه‌های اصلی تقویت سیستم ایمنی است.

لازم به ذکر است، تهیه کلیپ و مطالب آموزشی در قالب بنر و پمفلت، انتشار مطالب آموزشی در فضای مجازی، برگزاری مسابقات مختلف، برگزاری کلاس‌های آموزشی حضوری و مجازی در ادارات و مدارس از جمله اقدامات بسیج ملی تغذیه در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خواهد بود.