تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۴/۱۴ ۱۴:۳۵ | تعداد بازدید: 282

در ابلاغی از طرف دکتر بهروز رحیمی معاون توسعۀ مدیریت و منابع وزارت بهداشت، بهمن باقری مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌عنوان عضو "کمیتۀ فنی و تخصصی مالی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور" منصوب شد.

در متن این ابلاغ آمده است:

جناب آقای بهمن باقری مدیر محترم امور مالی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تربت حیدریه

سلام علیکم؛ به استناد مادۀ 105 آیین‌نامه مالی و معاملاتی دانشگاه‌ها/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مصوب مردادماه 1390 ، بدین‌وسیله جناب‌عالی، به مدت یک‌سال از تاریخ این ابلاغ به‌عنوان عضو "کمیتۀ فنی و تخصصی مالی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی منصوب می‌گردید.

شایسته است با توجه به سیاست‌های وزارت متبوع، در پایش مستمر نظام سلامت و آموزش پزشکی و اجرای نظام بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد با هماهنگی دبیرخانۀ کمیتۀ مزبور که در این مرکز مستقر می‌باشد، نسبت به انجام وظایف محوله، به‌خصوص تقویت کنترل‌های داخلی و استقرار نظام‌های حسابداری مدیریت و مدل‌های پیشرو، اقدام نموده تا شاهد پیمودن گام‌هایی اساسی در اجرای منویات مقام معظم رهبری (دامه‌ظله) در ابعاد مختلف بیانیۀ گام دوم انقلاب باشیم.