موفقیت عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در دستیابی به دانش فنی و ثبت اختراع محصول فناورانه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۲۱ ۱۴:۱۱ | تعداد بازدید: 261

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به دانش فنی و ثبت اختراع محصول فناورانه دست یافت.

دکتر جعفر مسافر مالک این اختراع در تشریح آن بیان داشت: اختراع حاضر با عنوان "ساخت هیدروژل‌های حساس به دما با قابلیت ژل شوندگی در محل جهت دارورسانی مرفین از مسیر بینی" نتیجه بیش از دو سال تلاش و کار تحقیقاتی فشرده و با همکاری محققین دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود که به‌طور خلاصه به منظور دارورسانی مورفین از مسیر بینی می‌باشد.
دکتر مسافر افزود: خوشبختانه در مسیر این پروژه، موفق به اخذ دانش فنی تولید این فرمولاسیون دارورسانی شدیم و اختراع آن نیز در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسید.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پایان اظهار داشت: در ادامۀ این کار تحقیقاتی قصد داریم تا به دانش فنی تولید نیمه صنعتی این فرمولاسیون داروئی دست پیدا کرده و بتوانیم در آینده‌ای نزدیک به مرحله تولید برسیم.