پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌مناسبت اعیاد شعبانیه و فرا رسیدن روز پاسدار و جانباز

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ ۲۱:۴۷ | تعداد بازدید: 90

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی فرا رسیدن اعیاد خجستهٔ شعبانیه و روز پاسدار و جانباز را تبریک گفت. در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است:

تقارن سوم شعبان سالروز ولادت سرور و سالار شهیدان و روز پاسدار؛ فرصتی ارزشمند و گرانبهاست تا بر دستان عزیزانی بوسه زنیم که از جنس شهیدان و هم‌پیمان با امام حسین (ع) و از نسل سرخ استقامتند و خاضعانه مقام‌شان را ارج می‌نهیم.

واضح است که عزت و امنیت امروز ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف مدیون اراده، تلاش و حماسه‌های غرور آفرین فهمیده‌های مکتب و اندیشه امام حسین (ع)، به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که با تأسّی به فضایل اخلاقی آن حضرت، پاسدار بودن را به عنوان یک کسوت و فرهنگ پذیرفته‌اند و انقلابی زیسته‌اند.

روز جانباز نیز دیگر مناسبت فرخندهٔ این ایام است که با ولادت با سعادت قمر بنی‌هاشم حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) متقارن بوده و یادآور رشادت‌های انسان‌های وارسته و از جان گذشته‌ای است که در راه عزت میهن و دفاع از آرمان‌ها، دست از جان خود کشیدند و این رشادت شایستهٔ والاترین تقدیرهاست.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سرافراز و والامقام مجموعه پرافتخار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌ویژه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش، فرارسیدن خجسته سالروز میلاد با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، میلاد قمر بنی هاشم حضرت اباالفضل العباس (ع) و روز جانباز و میلاد سید الساجدین امام زین العابدین (ع) را صمیمانه به تمامی پاسداران عرصه‌های جهاد و شهادت تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامتی، سربلندی و توفیقات روز افزون این زحمت‌کشان را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.