در بازدید معاون عمرانی حوزه سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه عنوان شد:

پیشرفت‌های پردیس آموزش و فناوری سلامت نشان‌گر یک کار جهادی است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۰۵ ۲۲:۰۱ | تعداد بازدید: 158

معاون عمرانی حوزهٔ سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه گفت: آن‌چه در روند پیشرفت پروژهٔ احداث پردیس آموزش و فناوری سلامت تربت حیدریه رقم خورده نشان‌گر یک کار بزرگ و جهادی است.

مهندس حسن حسینی که به دعوت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه جهت بازدید از پروژه‌های عمرانی دانشگاه به حوزهٔ تحت پوشش این دانشگاه سفر کرده بود در حاشیه بازدید از پروژهٔ پردیس آموزش و فناوری سلامت اظهار داشت: اهمیت تکمیل این پروژه در راستای توسعهٔ سلامت بسیار زیاد است و راهکارهایی وجود دارد که بتوانیم سقف موافقتنامه برای تامین نیازهای باقی‌ماندهٔ فضاهای آموزشی را افزایش دهیم و سرعت تکمیل پروژه را بیشتر کنیم.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز ضمن قدردانی از همراهی سازمان برنامه و بودجه با دانشگاه بیان داشت: مجموعهٔ همکاران دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با تلاشی شبانه‌روزی و بی‌وقفه در روند پیشرفت پروژهٔ پردیس فعالیت دارند و همین تلاش جهادگونه سبب شد تا بتوانیم موافقت هیئت ارزیاب رشته پزشکی جهت ایجاد دانشکده پزشکی را جلب نماییم.

دکتر علیرضا کامل، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هم با تشریح اقدامات صورت‌گرفته در تکمیل این پروژه اظهار داشت: امیدواریم با تامین اعتبارات موردنیاز و همراهی سازمان برنامه و بودجه بتوانیم در آینده‌ای نزدیک شاهد بهره‌برداری از پروژه‌های مهم آموزشی، بهداشتی و درمانی در منطقه باشیم و کیفیت خدمات حوزه سلامت را ارتقا دهیم.