برنامه زمانبندی مراحل مصاحبه و معاینه معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت رشته فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه سال ۱400

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۰۶ ۱۰:۱۸ | تعداد بازدید: 1776

قابل توجه پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت رشته فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه سال1400

برنامه زمانبندی مراحل مصاحبه و معاینه معرفی شدگان این دانشگاه بدین شرح اعلام می گردد :

زمان آزمون:روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 14و15شهریورماه می باشد،خواشمند است داوطلبان براساس برنامه زمانبندی شده به شرح ذیل جهت انجام مصاحبه از ساعت 8 صبح مراجعه نمایند .

روز اول: یکشنبه

ساعت 8 صبح

کلیه پذیرفته شدگان خانم و آقا که شهرستان محل اقامت آنها تربت حیدریه گناباد-کاشمر و خلیل آباد می باشد.

روز دوم: دوشنبه

ساعت 8 صبح

کلیه پذیرفته شدگان خانم و آقا که شهرستان محل اقامت آنها یکی از شهرهای تایباد-تربت جام-بردسکن-بجستان-خواف-رشتخوار- مه‌ولات-زاوه-باخرز و صالح آباد می باشد.

محل آزمون: تربت حیدریه ،خیابان سردار سلیمانی (فردوسی شمالی) ،خیابان رازی،دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

شرایط جسمانی و فردی مورد نیاز جهت گزینش:

• داشتن سلامت کامل جسمانی و عدم ابتلا به بیماری های مزمن،واگیر و صعب العلاج مانند فشارخون،آسم،نارسایی کلیه، بیماریهای پیشرفته قلبی
  • نداشتن صرع و هیچگونه عوارض روانی
  • نداشتن تغییر شکل مادرزادی یا اکتسابی اسکلتی بخصوص در اندامها و عدم استفاده از اندام مصنوعی
  • نداشتن اعتیاد به سیگار و سایر مواد مخدر
  • داشتن قدرت تکلم طبیعی
  • داشتن قدرت بینایی و شنوایی کامل
  • حداقل قد در اقایان از170 و خانم ها 165 می باشد
  • حداکثر سن24 سال با احتساب سربازی 26 سال برای آقایان
  • آمادگی انجام تمرینات ورزشی

مدارک مورد نیاز:

• اصل شناسنامه و 2سری کپی از تمام صفحات
  • اصل کارت ملی و 2سری کپی آن
  • 6 قطعه عکس تمام رخ پشت نویسی شده
  • اصل مدرک یا گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی و تصاویر آن (داوطلبان نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی)
  • اصل ریز نمرات دیپلم پیش دانشگاهی و تصاویر آن (داوطلبان نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی)
  • اصل مدرک یا گواهی پایان وقت تحصیلات دوره دوم متوسطه و تصایر ان (داوطلبان نظام آموزشی جدید)
  • اصل گواهینامه رانندگی (در صورت داشتن) و تصویر آن
  • اصل و کپی مدارک مربوط به فعالیت های فرهنگی،ورزشی،امدادگری و...

نکات مهم در هنگام حضور:

1- همراه داشتن کفش و لباس ورزشی الزامیست

2-با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرروت رعایت پروتکل های بهداشتی حتی الامکان داوطلب شخصا و بدون همراه و یا با کمترین همراه مراجعه نماید.داشتن ماسک برای داوطلب الزامی می باشد.

3- دانشگاه هیچ گونه  تعهدی در قبال اسکان داوطلب برعهده ندارد.

4- عدم حضور در جلسه مصاحبه به منزله انصراف از گزینش در رشته فوریتهای پزشکی می باشد

5- داوطلبین که در یکی از رشته های متمرکز کنکور پذیرفته شده و در مصاحبه شرکت نموده و پذیرفته شوند. قبولی آنها در رشته متمرکز لغو می گردد و اجازه ادامه تحصیل در آن رشته را نخواهند داشت.

6-کلیه شرکت کنندگان در جلسه مصاحبه ، معاینه و  آمادگی جسمانی که شرایط پذیرش را داشته باشند برای گزینش نهایی به سازمان سنجش معرفی می گردند. واسامی نهایی توسط سازمان سنجش اعلام می گردد.

برچسب های اطلاعیه
نوع اطلاعیه