سرپرست دانشکدۀ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۲/۲۷ ۱۴:۰۵ | تعداد بازدید: 310

در ابلاغی از طرف دکتر حسین ابراهیمی‌پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، دکتر سید رضا خطیبی به‌سمت سرپرست دانشکدۀ پزشکی این دانشگاه منصوب شد.

در متن این ابلاغ آمده است: جناب آقای دکتر سید رضا خطیبی عضو محترم هیئت علمی دانشگاه

با سلام و احترام، نظر به سوابق علمی و اجرایی جناب‌عالی، به‌موجب این ابلاغ به‌سمت "سرپرست دانشکدۀ پزشکی" منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود با استعانت از خداوند متعال، برای جلب مشارکت اعضای محترم هیئت علمی، کارشناسان و دانشجویان با رعایت ضوابط و مقررات در راستای اهداف و وظایف محوله اهتمام ورزید. توفیق شما را از درگاه پروردگار توانا خواستارم.

گفتنی‌است، دکتر سید رضا خطیبی دارای مدرک دکتری تخصصی (PhD) اپیدمیولوژی است و پیش از این در سمت‌هایی همچون معاون آموزشی پژوهشی دانشکدۀ پزشکی، رئیس مرکز کوهورت دانشگاه، دبیر آموزش مداوم و معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه مشغول به خدمت بوده است.