پیام تبریک مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در امور بانوان به‌مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۱/۰۲ ۱۴:۳۵ | تعداد بازدید: 103

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در امور بانوان در پیامی فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته گرامی‌داشت مقام زن و مادر را تبریک گفت.

در متن پیام زهره حسینی آمده است:
بیستم جمادی‌الثانی سالروز ولادت بزرگ بانویی است که سیرۀ نظری و عملی ایشان، الگوی بی‌بدیل و مثال‌زدنی در عرصه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی بانوان در تمام گیتی به‌ویژه در دنیای اسلام است.
حضرت فاطمه زهرا (س)، نماد کامل ولایت‌مداری است و سراسر زندگی ارزنده ایشان در مسیر ولایت بوده و در این راه، شهیده و شهیره عالم شده و به‌یقین حرکت در مسیر حضرتش، راه و رسمی برای سعادتمندی دنیا و آخرت است.
تقارن مبارک سالروز ولادت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی نیز که خود از سلاله حضرت زهرا (س) است، با مادر سادات، سرآغازی برای دمیده شدن روح ولایت در انقلاب ارزشمند ایران اسلامی بوده است.
اینجانب فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته گرامی‌داشت مقام زن و مادر را که روزهای پرشور و پرشکوهی را در ایران اسلامی  به وجود آورده، به زنان و مادران پرمهر کشورمان به‌ویژه بانوان پرتلاش شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک و تهنیت عرض می‌‌نمایم.