اعلام زمانبندی ثبت نام کارشناسی ناپیوسته فوریتهای پزشکی - بروزرسانی مدارک اینترنتی ۱۱ بهمن

کد مطلب: | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۱/۰۶ ۱۰:۰۵ | تعداد بازدید: 434

ضمن تبریک قبولی در این دانشگاه به اطلاع می رساند ثبت نام در دو مرحله اینترنتی و حضوری صورت خواهد پذیرفت.

تذکر مهم: لطفا تا زمان اتمام ثبت نام این صفحه را جهت اطلاع از آخرین تغییرات پیگیری نمایید.

ثبت نام اینترنتی

زمان ثبت نام اینترنتی از ساعت 8 صبح 11 بهمن 97 لغایت ساعت 12 شب 14 بهمن 97 می باشد.

لینک ثبت نام اینترنتی

مدارک مورد نیاز ثبت نام اینترنتی: (ویرایش شده در 11 بهمن)

- تصویر داوطلب

- تصویر شناسنامه

- تصویر کارت ملی

- تصویر مدرک پایان خدمت

- تصویر مدرک فارغ التحصیلی

قابل توجه دانشجویانی که ثبت نام نموده و کد رهگیری را دریافت نموده اند و مدرک نشان دهنده فراغت از تحصیل خود را بارگذاری ننموده اند میرساند با توجه به عدم امکان ویرایش، مدرک  مورد نظر را در روز ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند.

نکات مهم ثبت نام اینترنتی:

- در صفحه ثبت نام اینترنتی نوع کاربری را بر روی دانشجوی جدید الورود قرار دهید

- نام کاربری کد ملی و رمز عبور شماره داوطلبی می باشد

- جهت ثبت نام اینترنتی حتما از مرورگرهای به روز گوگل کروم و فایرفاکس استفاده نمایید.

فایل های اسکن شده باید واضح و خوانا و دارای حجم مناسب باشد در غیر این صورت سیستم امکان بارگذاری به شمارا نخواهد داد

- دانشجویانی که با چاپ کد رهگیری مشکل دارند از روش زیر اقدام به چاپ کد رهگیری نمایند:

پرینت کد رهگیری
مطابق شکل، در صفحه چاپ کد رهگیری، به جای دستور پرینت، صفحه را از طریق دکمه ذخیره سازی و گزینه Adobe Acrobat به صورت pdf بر روی کامپیوتر ذخیره نموده، سپس اقدام به چاپ  فایل pdf نمایید. در صورتی که با دانلود فایل pdf مشکل دارید نرم افزار download manager خود را غیر فعال نمایید.

ثبت نام حضوری

زمان ثبت نام حضوری  روز دوشنبه مورخ 15/11/97 لغایت 16/11/97 از ساعت 8 الی 13 می باشد.

محل ثبت نام حضوری

آدرس: تربت حیدریه. خیابان رازی. دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه (مشاهده محل ثبت نام بر روی نقشه)

جهت مشاهده مدارک مورد نیاز در زمان ثبت نام حضوری به http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=3&id=5959  مراجعه نمایید

مدارک مورد نیاز امور مشمولین:

۱- اصل شناسنامه و یک برگ تصویر از تمام صفحات

۲- اصل کارت ملی و یک برگ تصویر پشت و روی آن

۳- دو قطعه عکس تمام رخ ۴*۳ تهیه شده در سال جاری

۴- مدرک نظام وظیفه (برای برادران )-کارت پایان خدمت-کارت معافیت-برگ آماده به خدمت در صورتی که تاریخ اعزام به خدمت بعد از قبولی در دانشگاه می باشد.

5- ارائه اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر (طرح لایحه نیروی انسانی ) یا گواهی معافیت از آن برای رشته هایی که دارای طرح اجباری می باشند.