زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام اینترنتی و حضوری پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۱397 - تغییر زمانبندی ثبت نام - 27 شهریور

کد مطلب: | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۶/۲۱ ۱۱:۱۱ | تعداد بازدید: 2971

ضمن تبریک موفقیت در آزمون سراسری و ورود به عرصه دانشگاه، به اطلاع می رساند ثبت نام از کلیه پذیرفته شدگان این دانشگاه مطابق جدول زمان بندی شده ذیل صورت خواهد پذیرفت. لذا خواهشمند است از هرگونه مراجعه حضوری خارج از زمان های تعیین شده جدا خودداری فرمایید.

تذکر مهم: لطفا تا زمان اتمام ثبت نام این صفحه را جهت اطلاع از آخرین تغییرات پیگیری نمایید.

*** کلیه داوطلبین ملزم به انجام ثبت نام اینترنتی بوده و ثبت نام حضوری فقط در زمان اعلام شده و با ارائه کد رهگیری امکان پذیر می باشد.

نوع ثبت نام

گروه های داوطلبین

تاریخ

ساعت

ثبت نام اینترنتی

کلیه گروه ها

26 شهریور لغایت 31 شهریور 97

رشته های هوشبری، مامایی،فناوری اطلاعات سلامت

یکشنبه 1 مهر 97

رشته های پرستاری (هر دونیمسال اول و دوم )، اتاق عمل

دوشنبه 2 مهر 97

رادیولوژی، بهداشت عمومی, علوم آزمایشگاهی

سه شنبه 3 مهر 97

لینک ثبت نام اینترنتی:

سامانه ثبت نام اینترنتی

مهم:

- در صفحه ثبت نام اینترنتی نوع کاربری را بر روی دانشجوی جدید الورود قرار دهید

- نام کاربری کد ملی و رمز عبور شماره داوطلبی می باشد

- جهت ثبت نام اینترنتی حتما از مرورگرهای به روز گوگل کروم و فایرفاکس استفاده نمایید.

- دانشجویانی که با چاپ کد رهگیری مشکل دارند از روش زیر اقدام به چاپ کد رهگیری نمایند:

مشکل در دستور چاپ کد رهگیری
مطابق شکل، در صفحه چاپ کد رهگیری، به جای دستور پرینت، صفحه را از طریق دکمه ذخیره سازی و گزینه Adobe Acrobat به صورت pdf بر روی کامپیوتر ذخیره نموده، سپس اقدام به چاپ  فایل pdf نمایید. در صورتی که با دانلود فایل pdf مشکل دارید نرم افزار download manager خود را غیر فعال نمایید.

مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی:

*(فایل های اسکن شده باید واضح و خوانا و دارای حجم مناسب باشد -حداکثر 300 کیلوبایت- در غیر این صورت سیستم امکان بارگذاری به شمارا نخواهد داد)*

• فایل اسکن شده اصل گواهی نامه پایان دوره پیش دانشگاهی و یا گواهی موقت آن
  • فایل اسکن شده اصل گواهی نامه پایان تحصیلات متوسطه و یا گواهی موقت آن
  • فایل اسکن شده اصل کارنامه عکس دار دوره پیش دانشگاهی
  • فایل اسکن شده اصل کارنامه عکس دار دوره متوسطه
  • فایل اسکن شده اصل شناسنامه
  • فایل اسکن شده اصل کارت ملی
  • فایل اسکن شده مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص می کند (کارت پایان خدمت، معافیت دانش آموزی ، نظامی و...)
  • فایل اسکن شده عکس

محل ثبت نام حضوری:

آدرس: تربت حیدریه. خیابان فردوسی شمالی، خیابان رازی.، معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری (اداره آموزش) :

مهم:

دریافت مدارک مورد نیاز ثبت نام حضوری

- جهت اخذ تاییدیه پیش دانشگاهی آدرس گیرنده، خراسان رضوی، تربت حیدریه. خیابان فردوسی شمالی، خیابان رازی، دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با کد پستی 9519633787 درج گردد

دریافت فرم های مورد نیاز (اداره آموزش)

1. فرم شماره 1 ( تکمیل شده توسط کلیه پذیرفته شدگان )
  2. فرم شماره 4 ( تکمیل شده توسط پذیرفته شدگان دوره روزانه که از سهمیه منطقه 1 ، شاهد ، رزمندگان ،‌ آزادگان ، جانبازان و خانواده شهدا استفاده کرده اند )
  3. فرم شماره  6 ( تکمیل شده توسط پذیرفته شدگان دوره روزانه که از سهمیه 2 و 3 استفاده کرده اند )
  4. فرم شماره 11 (مخصوص پذیرفته شدگان شاغل در آموزش و پرورش (تایید شده توسط اداره آموزش و پرورش) و کارمندان دولت

مدارک لازم جهت نظام وظیفه

1. کارت پایان خدمت و یا مدرکی مبنی بر معافیت از خدمت نظام وظیفه
  2. یک قطعه عکس 4*3 و فایل اسکن شده عکس
  3. کپی گواهی پایان تحصیلات متوسطه
  4. کپی گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی
  5. فرم شماره 3 و یا 4 از دبیرستان و یا مرکز پیش دانشگاهی
  6. یک سری کپی کامل شناسنامه
  7. یک سری کپی کارت ملی

مدارک مورد نیاز امور دانشجویی و امور فرهنگی

*** تذکرات مهم

1. عدم مراجعه در تاریخ های مذکور به منزله انصراف تلقی می گردد .
  2. درصورت وجود نقص در مدارک خواسته شده، تشکیل پرونده صورت نخواهد گرفت.
  3. با توجه به اینکه پس از ثبت نام دانشجو ممکن است در دوران تحصیل به تصویر مدارک خود نیاز داشته باشد توصیه می شود حداقل یک نسخه کپی از کلیه مدارک تحویلی به آموزش دانشگاه را نزد خود نگهدارند .
  4. ثبت نام از پذیرفته شدگان فقط بر اساس برنامه اعلام شده و با حضور خود فرد و با ارائه اصل شناسنامه و اصل کارت ملی انجام می گردد. در صورتیکه ثبت نام اینترنتی انجام نشده باشد، تحویل مدارک و تشکیل پرونده امکان پذیر نمی باشد.
  5. ثبت نام نهایی پذیرفته شده پس از دریافت مدارک و بررسی و تایید از سوی آموزش دانشگاه انجام خواهد شد. بدیهی است در هر زمان که آموزش دانشگاه، طبق مفاد دفترچه شماره 1 آزمون سراسری 1397 و دستور العمل سازمان سنجش آموزش کشور ، ثبت نام دانشجو را "غیر مجاز" تشخیص دهد فورا از ادامه تحصیل فرد در هر مرحله ای از تحصیل جلوگیری بعمل خواهد آمد.
  6. ادامه تحصیل به طور همزمان وبه هر شکل در تمام دانشگاه ها مجاز نمی باشد. در صورت تایید چنین موردی، از ادامه تحصیل  دانشجو در هر مرحله ای جلوگیری بعمل می آید.
  7. دانشجو موظف است نسبت به پرینت فرم های آموزشی ، تکمیل و تحویل در زمان ثبت نام اقدام نماید.

پذیرفته شدگان گرامی می توانند سوالات و مشکلات به وجود آمده را با شماره های زیر مطرح نمایند:

مدیریت آموزش (ثبت نام اینترنتی و حضوری و ..):  05152228023

مدیریت دانشجویی (خوابگاه، صندوق رفاه، تغذیه و ...):  05152246032