انتصاب رئیس دانشکده پیرا پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

کد مطلب: ۲۵۱۹ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۲/۲۶ ۰۷:۵۲ | تعداد بازدید: 270

سرکار خانم دکتر معصومه غلامی عضو محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

باسلام و احترام

نظر به  تخصص و تجارب ارزنده سرکارعالی و به پیشنهاد معاون محترم آموزشی و  پژوهشی دانشگاه به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب می‌شوید.

از آنجا که توسعه و تحول در زمینه‌های مختلف مستلزم تربیت نیروی انسانی فرهیخته و متعهد بر اساس ارزش‌های اسلامی، اصول علمی و منطبق بر نیازهای روز جامعه می باشد از سرکارعالی انتظار می‌رود که براساس اهداف و سیاست‌های مورد نظر این دانشگاه و بهره‌مندی از تجربیات مفید اساتید، محققان و کارشناسان، جلب مشارکت دانشگاهیان و دانشجویان و نیز همکاری با سایر مسئولان، گام‌های موثری را در جهت اعتلای حوزه تحت سرپرستی بردارید. توفیق و سربلندی شما را در انجام امور محوله از خداوند متعال خواستارم.