برگزاری جشن هفته خوابگاه ها با شعار "نماد همبستگی اقوام و انسجام ملی"

کد مطلب: ۲۵۲۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۲/۲۶ ۱۳:۳۴ | تعداد بازدید: 95

به گزارش محمدرضا صباغی  روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، با توجه به فرا رسیدن هفته خوابگاه ها، جشن باشکوهی با حضور معاونان فرهنگی – دانشجویی و آموزشی- پژوهشی ، مدیران دانشجویی و فرهنگی و دانشجویان در دوشب متوالی به همت شورای صنفی دانشگاه و با همکاری اداره تعالی فرهنگی در سالن ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

علی صنعتی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با تبریک هفته خوابگاه ها و ضمن تقدیر و تشکر از همکاران معاونت فرهنگی و دانشجویی و اعضای سابق شورای صنفی گفت:

هفته خوابگاه ها با شعار "نماد همبستگی اقوام و انسجام ملی" در سال جاری نام گذاری شده است؛ به همین منظور با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته ، در صدد برگزاری اردوی تفریحی روستای حصار، اردوی جهادی در منطقه رشتخوار و کارگاه آموزش شیرینی پزی در خوابگاه حضرت زینب(س) برآمدیم.

ازجمله برنامه های ویژه این مراسم، مسابقات مختلف نظیر پانتومیم، حدس ضرب المثل، حدس تفاوت تصویر، دوبله زنده، لباهنگ، خوانندگی و برگزاری جشنواره عکس انتقادی بود.

در پایان مراسم شب دوم ، ضمن تقدیر و تشکر از شرکت دانشجویان در مراسم و در مسابقات، به برگزیدگان مسابقات جوایزی اهدا شد.