تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در یازدهمين جشنواره آموزشي شهيد مطهري

کد مطلب: ۲۵۱۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۲/۲۴ ۱۳:۰۸ | تعداد بازدید: 144

دکتر محسن کشاورز رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی درگفتگو با روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه بیان کرد: در یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری ، دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  در کنار سایر دانشگاه ها با پرپایی غرفه،محصولات و نوآوری های آموزشی دانشگاه را به نمایش گذاشت.

وی افزود : در این جشنواره دو فرایند برتر از دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از جمله فرایند دکتر مجسن کشاورز با عنوان طراحی و تولید  محتوای الکترونیکی پدافند غیرعامل در راستای نیازهای برنامه های غیرحضوری آموزش مداوم: گامی در راستای ارتقا و توسعه بسته های تحول در آموزش و تولید محصولات آموزش مجازی و فرایند مهندس سرمدی با عنوان ارزشیابی دانشجو از دانشجو: تغییر شیوه ارزشیابی راهی برای افزایش یاددهی و یادگیری- گامی در پیشبرد اهداف تحول در آموزش به عنوان فرایند های برتر در کلان منطقه 9 آمایشی مورد تقدیر قرار گرفت .

دکتر محسن کشاورز در پایان خاطرنشان کرد: جشنواره شهید مطهری در شش حوزه  تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی ؛یاددهی و یادگیری؛ ارزشیابی آموزشی (دانشجو، هیات علمی و برنامه)؛مدیریت و رهبری آموزشی؛ یادگیری الکترونیکی؛  طراحی و تولید محصولات آموزشی  هرساله برگزار میگردد .