رشته تكنولوژی پرتوشناسی به مجموعه رشته های دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اضافه شد

کد مطلب: ۲۶۰۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۴/۱۲ ۱۵:۴۰ | تعداد بازدید: 292

به گزارش سید محمد اسحاق زاده مسئول روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، دکتر حسن اژدری زرمهری معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه ضمن اعلام این خبر، بیان کرد: با تلاش ها و پيگيري هاي مستمر مسئولين دانشگاه و حمایت های بی دریغ ریاست دانشگاه ، رشته تكنولوژي پرتوشناسي در مقطع كارشناسي پيوسته به تصویب دويست و شصت و هفتمين جلسه  شوراي گسترش دانشگاه هاي علوم پزشكي رسید.
وی تصریح کرد: رشته جدید مصوب شده در دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش درج خواهد شد..
دکتراژدری زرمهری  همچنین افزود: با تصویب این رشته تعداد رشته های مصوب این دانشگاه به 10 رشته رسیده است که در حال حاضر رشته هایی مانند پرستاری، مامایی، اتاق عمل ، هوشبری، علوم آزمایشگاهی ، فناوری اطلاعات سلامت ، بهداشت عمومی در مقطع کارشناسی و بهداشت محیط  در مقطع کاردانی به کارشناسی ناپیوسته و فوریت های پزشکی در مقطع کاردانی در حال تدریس می باشد که برای ترم جدید نیز این رشته به رشته های سابق اضافه شده است.
شایان ذکر است با تصویب این رشته جدید، دواطلبان مجاز به انتخاب رشته می توانند در این رشته نیز در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه مشغول به تحصیل شوند.