رئیس مرکز رشدوفناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبرداد:

طراحی و تولید اولیه دستگاه تصفیه پساب روشویی در راستای کاهش مصرف آب

کد مطلب: ۲۱۲۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۷/۲۳ ۱۲:۰۲ | تعداد بازدید: 170

دکتر حسن اژدری رئیس مرکز رشد و فناوری دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی بیان کرد: با توجه به بحران کم آبی درکشور و در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر صرفه جویی در مصرف آب، پروژه ساخت دستگاه تصفیه پساب روشویی در مرکز رشد دانشگاه از حدود دو سال پیش کلید خورد و نمونه اولیه آن به منظور رفع نواقص احتمالی مطالعات تکمیلی بصورت آزمایشی به بهره برداری رسید تا پس از بررسی­های لازم و جذب حامیان مالی به مرحله تولید انبوه برسد. وی گفت: هزینه تمام شده دستگاه با توجه به قطعات استفاده شده در آن 150 تا 200 هزارتومان می باشد و استفاده از این دستگاه علاوه بر کاهش مصرف آب خانگی در بهبود فشار آب شبکه­های آبرسانی و کاهش بار هیدرولیکی وارد بر تصفیه خانه های فاضلاب نیز نقش بسزایی دارد.وی در خاتمه عنوان داشت: از طریق این دستگاه میتوانیم پساب روشویی حاصل از سرویس های بهداشتی را پس از جمع آوری، تصفیه مقدماتی و فیلتراسیون به فلاش تانک منتقل کنیم و با هر بار استفاده از آن حداقل سه لیتر آب صرفه جویی داشته باشیم.

برچسب های خبر

جلال (تایید نشده) | ۲۳/۰۷/۱۳۹۶-۱۵:۳۸:۰۶

خداقوت . امیدوارم هر چه سریعتر به مرحله تولید انبوه برسه و در منازل نصب شده تا گامی در جهت جلوگیری از انتقال آب شرب به فاضلاب گردد .

freshte (تایید نشده) | ۲۴/۰۷/۱۳۹۶-۱۶:۴۳:۲۳

عالیه..واقعا کارفوق العاده ای هست انشالله مشکلی سد راه قرارنگیره وهمه جا معرفی بشه