مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه :

مرکز پایش مراقبت های درمانی MCMC درتربت حیدریه افتتاح شد

کد مطلب: ۲۹۹۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۹/۱۴ ۱۲:۴۷ | تعداد بازدید: 95

مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  از راه اندازی واحد MCMC در محل مرکز ارتباطات شهرستان در دومین هفته آذر ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دکتر محمد جواد امیری گفت: از فعالیت های این واحد میتوان به اعزام و انتقال بیمار بین بیمارستان ها و ثبت آمار تخت اشغال یا خالی مراکز درمانی حوزه تحت پوشش و نیز ثبت و پیگیری مصدومین حوادث بصورت شبانه روزی اشاره کرد.

وی اظهار داشت:هدایت هدفمند بیماران اعزام شده و نیزپیگیری روند درمان در گروههای پر خطر و به حداقل رساندن تاخیر در نقل و انتقالات بواسطه وجود تخت خالی و یا مرکز متناسب با شرایط بیمار،از اهمیت و تاثیرات این واحد می باشد.

دکترامیری در پایان ابراز امیدواری نمود که با راه اندازی این مرکز ساماندهی بخش پیش بیمارستانی و در نهایت پذیرش و اقدامات درمانی بیماران بهبود یابد.