به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ؛

نشست تخصصی اساتید معارف شهرستان برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۹/۱۰ ۰۸:۲۶ | تعداد بازدید: 368

نشست تخصصی اساتید گروه معارف شهرستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر صالحی معاون سیاسی فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر صافدل نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن بیان خبر فوق افزود : در این نشست که با شرکت بیش از 30 نفر از اساتید گروه معارف شهرستان برگزار شد مبانی جدید در تدریس دروس معارف مورد نقد و بررسی قرار گرفت و رویکردهای نوین شیوه ارائه مفاهیم معارفی توسط معاون سیاسی فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور بیان شد.

وی در ادامه با اشاره به توان بالای اساتید گروه معارف تربت حیدریه بیان داشت : حضور پررنگ اساتید معارف در بین دانشجویان و استفاده از شیوه های نوین ارائه مطالب و مفاهیم مهمترین مسائل مورد بحث در این نشست تخصصی بود و امید است با تدوام این گونه برنامه ها شاهد ارتقای سطح کیفی کلاس های معارف باشیم .