اجرای مرحله چهارم طرح شهید دکتر رهنمون بسیج جامعه پزشکی تربت حیدریه،

ویزیت رایگان بیش از ۱50نفر

کد مطلب: ۲۶۵۱ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۵/۱۰ ۱۳:۱۲ | تعداد بازدید: 145

به گزارش امید عباسی مسئول طرح شهید دکتررهمنون چهارمین مرحله از این طرح در روستای حصار یزدان منطقه سلطان آباد اجرا گردید.وی در تشریح این طرح افزود : یک پزشک متخصص قلب وعروق ،دوپزشک عمومی ،چهارپرستار ،یک نفر کارشناس بهداشت محیط،کارشناس ماما با حضور در این منطقه به بیش از 150نفر خدمات رایگان ارائه دادند.گفتنی است با صلاحدید پزشکان این تیم داروهای لازم وانجام تست نوار قلب بصورت رایگان  در اختیار مراجعه کنندگان قرار گرفت.

در همین راستا دکتر محمدرضا بهروز مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی تربت حیدریه  ضمن تشکر از همراهی و همکاری ریاست دانشگاه علوم پزشکی  در اجرای این طرح بیان کرد : هدف از اجرای این طرح دسترسی بیشتر مردم مناطق کم برخوردار به خدمات سلامت  می باشد که امید است گام موثری در مسیر اهداف انقلاب اسلامی و کمک به محرومین جامعه باشد.دکتر محمدرضا بهروز یاد آور شد :افراد متخصص شاغل در این طرح بصورت ثابت و داوطلبانه شرکت نموده و بنا به نیاز منطقه در هر مرحله پزشک متخصص حضور پیدا میکند.

گفتنی است جانشین فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه و مسئول سپاه ناحیه کدکن بصورت جداگانه از اجرای این طرح بازدید کردند و از زحمات خدمات ارائه شده تقدیر و تشکر نمودند.