معاون استاندار وفرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه :

پرستاران جزء قشر خدوم و زحمتکش جامعه هستند

کد مطلب: ۳۰۶۵ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۰/۱۹ ۱۳:۴۴ | تعداد بازدید: 141

همزمان با نزدیک شدن به روز پرستار،تعدادی از نمایندگان پرستاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با امام جمعه و معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه دیدار داشتند.به گزارش روابط عمومی، علی رستمی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه ضمن تبریک فرا رسیدن روز پرستار بیان کرد :بدون شک پرستاران جزء قشر زحمتکش و خدوم جامعه هستند که وظایف زیادی بر دوش آنها نهاده شده است.وی ادامه داد:طرح تحول نظام سلامت بزرگترین تغییر حوزه درمانی کشور بوده است که علاوه بر افزایش سطح سلامت عمومی جامعه موجب دسترسی آسان مردم به خدمات درمانی و حذف نگرانی از هزینه های درمانی شده است.رستمی با اشاره به این موضوع که در کنار هر سازمان باید یک نظام صنفی و تشکلی ایجاد گردد تا خواسته ها و مطالبات مجموعه خود را پیگیری کند،افزود:سازمان های مردم نهاد و تشکل های صنفی  با حضور در بخش های مختلف جامعه اثر بخشی و کارآمدی برنامه های پیشرفت و توسعه را تسریع می بخشند و به عنوان پل ارتباطی میان مردم و دولت مطرح می شوند و می توانند دولت ها را در مسیر برطرف کردن نابسامانی های درون جامعه یاری رسانند.

در همین راستا حسین زنگنه،نماینده پرستاران شاغل در دانشگاه با تشریح مشکلات حوزه پرستاری بیان کرد:پرستاران بعنوان گروهی که بیشترین ارتباط را با بیماران دارند و نقش تاثیرگذاری در روند سلامت بیماران طی میکنند.وی در صحبت هایش خواستار پیگیری جهت اجرای طرح تعرفه گذاری خدمات پرستاری شد.