طرح اسکرنینگ (غربالگری سلامت چشم)در شهرستان زاوه

پوشش بیش از 700دانش آموز

کد مطلب: ۲۵۲۳ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۲/۲۶ ۱۳:۲۹ | تعداد بازدید: 77

محمدرضایی از اجرای طرح غربالگری سلامت چشم دانش آموزان شهرستان زاوه با هدف ارتقاء سلامت بینایی در این شهرستان خبر داد.وی افزود : این طرح با همکاری بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان، آموزش پرورش و ناحیه مقاومت بسیج سپاه زاوه و اکیپ اعزامی ازاساتیدودانشجویان دانشکده علوم پیراپزشکی مشهد به اجرا درآمد.لازم به ذکر است در اجرای این طرح معاینات کامل بینایی شامل تعیین صحت بینایی، بررسی وضعیت دید، بررسی عروق چشم و همچنین میزان عیب انکساری چشم دانش آموزان مورد معاینه قرارگرفت.محمد رضایی مدیرکانون بسیج جامعه پزشکی زاوه تشریح کرد : با اجرای این طرح 700 نفر از دانش آموزان مقاطع ابتدایی و دوره متوسطه اول معاینات غربالگری سلامت چشم بعمل آمد وبه 50نفرازدانش آموزان بی بضاعت فرم عینک رایگان با مشارکت خیر نیک اندیش محمدعسگری اهداگردید.سرگردکریمی جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه زاوه ، عابدی ریاست اداره آموزش و پرورش وجمعی ازمسئولین شهرستان زاوه از روند اجرای این طرح بازدید نمودند.درپایان مراسم لوح تقدیرازطرف دکترسید جوادحسینی مدیرشبکه بهداشت ودرمان وهدایایی توسط فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه زاوه به اساتیدودانشجویان شرکت کننده دراین طرح اهداگردید.