مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار کرد

کارگاه کارآفرینی و بازار کار ویژه دانشجویان

کد مطلب: ۲۵۳۹ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۳/۰۲ ۰۸:۲۹ | تعداد بازدید: 90

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ؛ کارگاه «کارآفرینی و بازار کار » با هدف آشنایی دانشجویان علاقمند این حوزه، شبکه‌‌سازی افراد و گروه‌ها در حوزه‌های تخصصی، هم ‌افزایی و اشتراک دانش‌و‌اطلاعات و همچنین زمینه‌سازی برای حضور و اثرگذاری دانشجویان ، به همت مرکز رشد فناوری سلامت  برگزارشد.

در این کارگاه  دانشجویان و کارکنان دانشگاه وسخنرانی مهندس نجفی کارشناس ارشد کارآفرینی با محورهای «کارآفرینی»، «ورود به بازار کار»، « استارت‌آپ‌های موفق ایرانی »، «بررسی و تحلیل نمونه‌های موفق در زمینه کسب و کار»، «چگونگی کارآفرینی در حوزه‌های مرتبط » و «نقش  دانشجویان و ایده‌ پردازی در حوزه های گوناگون» برگزار شد.

لازم به ذکر است، در حاشیه این کارگاه، دکتر جعفر مسافر؛ رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن ابراز خرسندی از استقبال دانشجویان از این کارگاه، تأکید کرد: ایجاد آگاهی و توانمندی در بین دانشجویان دانشگاه برای ایجاد و راه‌اندازی کسب‌و‌کارهای نو در زمینه‌های مختلف، از برنامه‌های اصلی و بلندمدت این مرکز است و این کارگاه شروع یک مسیر مداوم و دارای استمرار برای علاقه مندان به این حوزه است.