تاکید قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در قطب زعفران کشور

گسترش فعالیت های پژوهشی در مسیر بهره برداری بیشتر از طلای سرخ

کد مطلب: ۲۹۰۷ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۸/۲۶ ۱۰:۴۳ | تعداد بازدید: 159

جلسه شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با هدف بررسی زیرساخت ها و فعالیت های پژوهشی دانشگاه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی ،قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در این جلسه بیان کرد:اگر پژوهش برای دانشگاه ها هیچ دستاوردی نداشته باشد حداقل شادابی و سرزندگی را برای دانشجویان و اعضای هیات علمی به ارمغان می آورد و به اوقات فراغت دانشجویان جهت دهی مناسبی میدهد و از سوی دیگر خلاء موجود بین دانشگاه و صنعت را مرتفع می سازد.

به گزارش روابط عمومی،دکتر شاهین آخوند زاده  گفت :درحال حاضر  800 مرکز تحقیقاتی در سراسر کشور خبر داد که از این تعداد 50 مرکز فعالیت برون مرزی دارند .

دکتر آخوند زاده تاکید کرد: با توجه به قطب بودن تربت حیدریه در تولید محصول زعفران ظرفیت بالقوه ای جهت ایجاد شرکت های تحقیقاتی و دارویی بمنظور بهره برداری هرچه بیشتر از این محصول وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز بیان داشت: از مهمترین محورهای پژوهشی در دانشگاه موضوعات علوم اعصاب ، علوم و فنون نوین،بیوتکنولوژی و زعفران است که برنامه ریزی های لازم جهت فعالیت های تحقیقاتی بیشتر صورت گرفته است .

معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه نیز از رشد 100 درصدی مقالات در پایگاه های اسکوپوس،pub medو  ISI خبر داد و افزود:سرعت رشد علمی دانشگاه در مقایسه با منطقه بسیار بالا بوده است که در همین راستا شاخص H-index دانشگاه که در سال 2017 عدد 7 بوده است به 14 در سال 2018 رسیده است .

برچسب های خبر