اطلاعیه در خصوص لزوم ارائه کارت واکسیناسیون علیه کووید-۱9 جهت حضور در فضاهای آموزشی و دانشگاهی و جلسه امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۱40۱-۱400

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۰۳ ۱۲:۵۱ | تعداد بازدید: 281

دانشجویان گرامی، با عنایت به دستورالعمل وزارت متبوع درخصوص برگزاری حضوری امتحانات پایان ترم نیمسال اول 1401-1400 و با توجه به اینکه حضور دانشجویان در فضاهای آموزشی و دانشگاهی مثل کلاس‌ها، محل برگزاری امتحانات، خوابگاه دانشجویی، سلف و ... مستلزم ارائه کارت واکسیناسیون علیه کووید-19 می‌باشد، دانشجویانی که تاکنون جهت واکسیناسیون اقدام نکرده‌اند در اسرع وقت نسبت به دریافت واکسن کووید-19 اقدام نمایند. بدیهی است کلیه عواقب ناشی از عدم ارائه کارت واکسیناسیون از قبیل محرومیت از شرکت در جلسه امتحانات پایان ترم، محرومیت از حضور در خوابگاه‌های دانشجویی و ... بر عهده دانشجو خواهد بود.

اطلاعات تکمیلی در مورد فرایند برگزاری امتحانات و سایر موارد مرتبط متعاقبا از طریق همین سایت به اطلاع دانشجویان خواهد رسید؛ لذا خواهشمند است از تماس تلفنی یا مراجعه حضوری در این خصوص خودداری نمایید.

نوع اطلاعیه