آغاز طرح جامعه‌محور از مسجد تا سلامتی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۳۰ ۱۰:۰۲ | تعداد بازدید: 99

رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از آغاز طرح جامعه‌محور از مسجد تا سلامتی در جمعیت تحت پوشش این  دانشگاه خبرداد.

الهه گرامی‌پور در تشریح این خبر گفت: این برنامه در راستای ارتقاء سلامت جامعه، با بهره‌گیری از رهبران دینی و اماکن مذهبی به‌منظور توانمندسازی جامعه با هدف جلب مشارکت جامه در دستیابی به اهداف سلامت که در آن مـردم داوطلبانـه با مداخلات مرتبط با سلامت تعامل برقرار می‌نمایند، آغاز گردیده است.

وی ادامه داد : در این طرح، پس از آموزش رابطین تخصصی، نیازسنجی آموزشی از گروه‌های هدف اختصاصی مساجد به‌عمل آمده و برنامه‌های مدون آموزشی و ارتقاء سلامتی تدوین و در سطح شهرستان به مرحله اجرا درخواهد آمد.

گرامی‌پور در ادامه بیان داشت: امروزه مشارکت اجتماعی به شکل یک جـزء اساسـی سـلامت جامعـه و برنامه‌های توسعه‌ای در آمده است از سویی مـشارکت یک ابـزار توانمندسازی است که از طریق آن، جامعۀ محلی مـسئولیت تـشخیص و کار برای حل مشکلات بهداشتی خود را می‌آموزند و برای توسعه جامعـه خـود تـلاش می‌کنند.