آغاز پویش "من هم آزمایش می‌دهم" در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

اجازه نمی‌دهیم کرونا برنامه مراقبت اچ آی وی را تحت تاثیر قرار دهد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۰۳ ۱۰:۲۹ | تعداد بازدید: 112

کارشناس برنامۀ اچ آی وی/ ایدز معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از استقرار کلینیک سیار مشاوره و انجام تست تشخیصی رایگان و محرمانۀ بیماری اچ آی وی (ایدز) در این شهرستان خبر داد.

لیلی سالاری هم‌زمان با فرارسیدن روز جهانی ایدز (10آذرماه) ضمن اشاره به شعار امسال در این هفته با عنوان " اجازه نمی‌دهیم کرونا برنامه مراقبت اچ آی وی را تحت تاثیر قرار دهد"، گفت: برگزاری کمپین " من هم آزمایش می‌دهم " هم‌زمان با سراسر کشور، انجام مشاوره و تست در مکان‌های پرخطر از جمله زندان‌ها، کلینیک‌های ترک اعتیاد، انجام فعالیت‌های گستردۀ اطلاع‌رسانی در جمعیت تحت پوشش از جمله مدارس و ادارات شهرستان، استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد در جلب مشارکت با هدف ارتقاء آگاهی در خصوص بیماری اچ آی وی و... از جمله برنامه‌های این هفته خواهد بود.

وی اظهار داشت: امید است با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بتوانیم اقدامات موثری در راستای بیماریابی و کاهش انگ و تبعیض‌های اجتماعی، دسترسی همگانی به آموزش و تشخیص به‌موقع این بیماری و در نهایت افزایش سواد و آگاهی مردم انجام دهیم.