همزمان با هفتۀ سلامت؛

اجرای طرح غربالگری سلامت و خطر سنجی کارکنان و اعضای هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۲/۲۰ ۰۸:۰۸ | تعداد بازدید: 108

طرح غربالگری سلامت و خطرسنجی ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه همزمان با هفتۀ سلامت و با شعار "سلامت ما، سلامت سیارۀ ما" برگزار شد.

مهندس فهیمه عطاریان، مسئول طرح و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در خصوص خدمات این طرح گفت: غربالگری و پایش دوره‌ای شاخص‌های نشانگر وضعیت سلامت مانند تعیین میزان قند خون ناشتا، فشار خون، تعیین شاخص نمای تودۀ بدنی، مشاوره تغذیه صحیح و تعیین خطر ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و اجرای منظم آن نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر و ارتقاء سطح سلامت جامعه دارد.

وی افزود: کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی، الگوهای سلامت در جامعه و مشوق گروه‌های دیگر هستند و این طرح توسط دانشکده بهداشت با همکاری معاونت بهداشت، معاونت فرهنگی دانشجویی و معاونت آموزشی پژوهشی، در هفتۀ سلامت به منظور حساس‌سازی و تبیین اهمیت موضوع برای این قشر و به مدت سه روز اجرا شد.