معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبر داد:

ارائۀ خدمات بهداشتی درمانی به ۱96 بیمار مبتلا به هپاتیت B

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۵/۰۵ ۱۱:۵۷ | تعداد بازدید: 49

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: درحال حاضر 196 بیمار در مراحل حاد و مزمن بیماری هپاتیت B در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه خدماتی از جمله بیماریابی اطرافیان فرد مبتلا و افراد دارای رفتار پرخطر مربوط به هپاتیت ب، مشاوره و آموزش خانواده‌های دارای بیماران هپاتیت، پیگیری افراد بیمار هر 6 ماه یکبار و ارجاع به متخصص را دریافت می‌کنند.

دکتر الهام بهره‌مند با اشاره به 28 جولای روز جهانی هپاتیت با شعار تسهیل دسترسی تمام افراد جامعه به مراقبت‌های تشخیصی-درمانی هپاتیت اظهار داشت: واکسیناسیون نوزادان در بدو تولد بر علیه بیماری هپاتیت B و اکسیناسیون گروه‌ها و مشاغل پرخطر هپاتیت از دیگر برنامه‌هایی است که در راستای پیشگیری و کنترل این بیماری انجام می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان این موضوع که از علل اصلـی بیمـاری مزمن کبدی می‌توان هپاتیت‌هـای نوع  Bو C را نام برد کـه می‌توانند بـه سـیروز، سـرطان کبـد و مـرگ منجـر شـوند افزود : گروه‌های پرخطر از جمله افراد تحت دیالیز، افراد دارای سابقه پیوند عضو، خالکوبی، حجامت، افراد در معرض استفاده از لوازم تیز برندۀ آلوده و مشکوک و افراد دارای سابقه تماس با فرد مبتلا هستند، می‌توانند با مراجعه به مرکز خدمات جامع سلامت مسلم بن عقیل واقع در خیابان باغسلطانی 32 نسبت به دریافت مشاوره و خدمات اقدام نمایند.