رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

از خود گذشتگی‌های خیرین مسیر توسعه را هموار می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۰۴ ۱۶:۰۱ | تعداد بازدید: 142

در مراسمی با حضور رئیس و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، امام جمعه، اعضای مجامع خیرین و خیرین حوزۀ سلامت از خیرین بیمارستان امام حسین (ع) تربت حیدریه تقدیر شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این مراسم ضمن قدردانی از همراهی همیشگی خیرین با حوزۀ سلامت گفت: توسعه و پیشرفت با از خودگذشتن و نگاه به منافع اجتماعی محقق می‌شود و در مجموعۀ دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، از خودگذشتگی‌های خیرین مسیر توسعه را هموار ساخته است.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور بهره‌برداری از بیمارستان امام حسین (ع) را یک گام بلند در مسیر ارتقاء سلامت منطقه عنوان و آن را حاصل همراهی خیرین، تلاش دست‌اندرکاران و همت عوامل اجرایی برشمرد و افزود: قطار پیشرفت‌های عمرانی و زیرساختی حوزۀ سلامت در سالیان اخیر شتاب بالایی به خود گرفته است و این توسعۀ زیرساختی سبب شده تا گام‌های مهم تکمیلی از جمله راه‌اندازی رشتۀ پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی محقق شود و امیدوارم با تداوم این روند شاهد بهبود هرچه‌بیشتر کیفیت خدمات سلامت به مردم شریف منطقه باشیم.

دکتر محسن تدین، رئیس بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) تربت حیدریه، نیز در این نشست با تبیین چشم‌انداز توسعۀ این بیمارستان اظهار داشت: افتتاح بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) برکات زیادی برای حوزۀ سلامت منطقه به همراه داشت اما تداوم روند توسعۀ این مجموعه و تبدیل شدن آن به یک مجموعۀ بزرگ درمانی در گرو همراهی خیرین نیک‌اندیش است که با نیت‌های خالصانه و الهی در مسیر کمک به رشد سلامت منطقه پای کار هستند.

وی با قدردانی از خانواده مرحوم حسینی که با اهدای زمین بیمارستان در سالیان گذشته بنیان‌گزار این مهر ماندگار شدند بیان داشت: بدون شک تا زمانی که حتی یک نفر از بیمارستان امام حسین (ع) خدمات دریافت کند، اجر و ثوابی عظیم برای مرحوم حسینی در نزد خداوند متعال محسوب خواهد شد و برکات این کارعظیم و ماندگار برای مردم ملموس خواهد ماند.