در نشست با اعضای هیئت بورد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت عنوان شد:

اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در مسیر گسترش دانشکدۀ بهداشت قابل تقدیر است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ ۰۹:۵۴ | تعداد بازدید: 106

اعضای هیئت بورد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بازدید و در نشست با مسئولان این دانشگاه شرکت کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این نشست ضمن تشریح اقدامات صورت‌گرفته در خصوص توسعۀ دانشکدۀ بهداشت گفت: حوزۀ آموزش در چشم‌انداز توسعۀ دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و از مهم‌ترین اولویت‌های این دانشگاه ارتقای حوزۀ آموزش است.
دکتر حسین ابراهیمی‌پور افزود: همت مجموعۀ دانشگاه علوم پزشکی و همراهی مسئولان باعث رقم خوردن اتفاقات بزرگی در حوزۀ آموزش علوم پزشکی در این دانشگاه شده است و بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، آیندۀ بسیار روشنی را برای این حوزۀ مهم متصور هستیم.
دبیر هیئت بورد تخصصی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با قدردانی از اقدامات صورت‌گرفته در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان داشت: اولویت قائل شدن برای آموزش و پژوهش از نکات برجستۀ دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه است که این دانشگاه را در مسیر پیشرفت قرار داده است.
دکتر علی رمضان‌خانی اضافه کرد: اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از جمله راه‌اندازی مراکز خدمات جامع سلامت آموزشی قابل تقدیر است و بیان‌گر عزم جدی این مجموعۀ برای توسعۀ پایدار است. از سویی همدلی بین ارکان مختلف دانشگاه به‌ویژه معاونت‌های بهداشت و آموزش، زمینه را برای سرعت گرفتن روند پیشرفت فراهم نموده است.
گفتنی است اعضای هیئت تخصصی بورد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پردیس آموزش و فناوری سلامت، سالن آموزش مجازی، کتابخانه، مرکز پراتیک و مرکز خدمات جامعع سلامت آموزشی زنده‌یاد محقق بازدید نمودند.