در راستای حمایت از سیاست‌های جوانی جمعیت؛

امکان ادامه تحصیل غیرحضوری برای مادران دارای شرایط خاص در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه فراهم شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۰۵ ۱۱:۱۰ | تعداد بازدید: 94

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: مادران دارای شرایط خاص که دانشجوی دانشکدۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هستند می‌توانند از مزایای مصوب در قرارگاه تعالی سلامت و جمعیت دانشگاه بهره‌مند شوند.

دکتر هادی علیزاده با بیان این‌که حمایت از جوانی جمعیت از اهداف اساسی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه است افزود: پس از برگزاری جلسات هم‌اندیشی، مقرر شد تا مادران دارای شرایط خاص (باردار یا دارای فرزند زیر دوسال) که در دانشکدۀ بهداشت مشغول به تحصیل هستند بتوانند تحصیل خود را به صورت مجازی دهند و همچنین بر اساس مصوبۀ این دانشکده، این دانشجویان می‌توانند دوران کارآموزی خود را در شهر محل سکونتشان سپری کنند.

دکتر علیزاده ضمن اشاره به نقش کلیدی دانشکده بهداشت در فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی اجتماعی در مقولۀ فرزندآوری و جمعیت، اظهار داشت: طرح‌های حمایتی و تشویقی دیگری نیز در دست بررسی داریم و امیدواریم با برنامه‌ریزی مدون بتوانیم نقش خود در تحقق سیاست‌های جوانی جمعیت را ایفا نماییم.