انتصاب رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌عنوان عضو کمیتۀ کشوری توانمندسازی مدیران حوزۀ معاونت بهداشت

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۱/۱۰ ۱۰:۲۸ | تعداد بازدید: 418

در حکمی از سوی رئیس مرکز مدیریت شبکۀ معاونت بهداشت وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌عنوان عضو کمیتۀ کشوری توانمندسازی مدیران سطوح مختلف حوزۀ معاونت بهداشت و تیم تدوین محتواهای آموزشی مدیران منصوب شد.

در متن این حکم که از سوی دکتر مصطفی رضائی خطاب به دکتر حسین ابراهیمی‌پور صادر شده آمده است:

با عنایت به رهنمودهای ارزشمند مقام معظم رهبری در خصوص بازسازی شبکه سلامت کشور و ضرورت توانمندسازی مدیران ارشد و میانی نظام سلامت در جهت نیل به اهداف متعالی نظام شبکه، مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، هم‌زمان با آماده سازی بستر توسعۀ طرح ملی پزشکی خانواده، نظام بازآموزی نوینی را تحت عنوان آموزش و ارتقای دانش و مهارت مدیران شبکه سلامت کشور پیش‌بینی نموده است.  در همین راستا به موجب این ابلاغ، جناب‌عالی که دارای توانمندی‌های علمی، آموزشی و تجربۀ موفق اجرایی می‌باشید به عنوان «عضو کمیتۀ کشوری توانمند سازی مدیران سطوح مختلف حوزه معاونت بهداشت و تیم تدوین محتواهای آموزشی مدیران" منصوب می‌گردید.

امید است در راستای توانمندسازی و اجرای آموزش‌های کاربردی که با استفاده ازکلیۀ ظرفیت‌های علمی واجرایی دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و با هماهنگی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طراحی و اجرا خواهد شد، نتایج ارزشمندی را برای بسترسازی ارتقای عملکرد نظام شبکه و اجرای برنامۀ پزشکی خانواده رقم بزنید.