بازدید معاون حوزهٔ سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه از بیمارستان در دست احداث راشد زاوه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۰۵ ۲۰:۴۷ | تعداد بازدید: 144

معاون عمرانی حوزهٔ سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه از روند پیشرفت پروژهٔ بیمارستان راشد زاوه بازدید کرد.مهندس حسن حسینی در این بازدید ضمن ابراز رضایت از روند پیشرفت پروژهٔ بیمارستان راشد زاوه گفت: خوشبختانه این پروژه تاکنون حدود ۹۵درصد پیشرفت داشته و یکی از نیازهای آن جهت تسریع در ساخت، پرداخت مطالبات پیمانکار است که اعتبار لازم جهت این اقدام به دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اختصاص خواهد یافت.

دکتر سجاد رحیمی، مدیر شبکه بهداشت و درمان زاوه نیز در این بازدید با اشاره به اهمیت بهره‌‌برداری از بیمارستان راشد زاوه در توسعهٔ سلامت منطقه بیان داشت: با تدابیر اندیشیده شده، روند تکمیل بیمارستان مطابق برنامه روبه‌جلو در حرکت است و امیدواریم با همراهی سازمان برنامه و بودجه شاهد بهره‌برداری از این بیمارستان در زمان مقرر باشیم‌.