تشدید نظارتهای بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان
رئیس ادارۀ سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون (دهم فروردینماه 1402)، 160 بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی مرتبط با ماه مبارک رمضان صورت گرفته است.
مهندس مهدی سعیدی با اشاره به اینکه این بازدیدها از با تاکید بر نظارت به تهیه و توزیع آش، حلیم، شله، زولبیا و بامیه صورت پذیرفته اظهار داشت: 20 مورد نمونهبرداری در این بازدیدها انجام شده که پس از آزمایشهای انجام شده و همچنین رصد مشکلات بهداشتی در محیط و نحوۀ تهیۀ این مواد غذایی، 7 متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی با تاکید بر اینکه تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان منجر به تشدید بیشازپیش نظارتها بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی شده است عنوان داشت: سلامت مردم خط قرمز بازرسان بهداشت محیط و حرفهای است و در این مسیر هیچ اغماضی وجود نخواهد داشت. همچنین از مردم عزیز تقاضا داریم تا با مشاهدۀ هرگونه تخلف، مراتب را جهت پیگیری با سامانۀ 190 در میان بگذارند.
افزودن دیدگاه جدید