رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

جمعیت جوان، بانشاط و سالم سرمایۀ عظیم کشور در مسیر پیشرفت است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۲/۲۴ ۰۹:۳۷ | تعداد بازدید: 61

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی فرارسیدن هفتۀ ملی جمعیت را گرامی داشت. در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است:

جوانی جمعیت متضمن امیدآفرینی و آینده‌سازی در کشور است و باید نگاه‌ها به مقولۀ جوانی جمعیت جدی‌تر باشد. مقام معظم رهبری با درایت و هوشمندی مسئلۀ جمعیت را به عنوان دغدغۀ اصلی کشور نامیدند که نشان‌دهندۀ اهمیت بالای این موضوع است.

مبرهن است که جمعیت جوان، بانشاط و سالم، سرمایۀ عظیم کشور در مسیر پیشرفت است و برای پیمودن راه توسعه به جامعه‌ای جوان و بانشاط نیاز داریم که رسیدن به آن در گرو توجه ویژه به مقوله جمعیت و فرزندآوری است.

اینجانب ضمن گرامی‌داشت هفتۀ ملی جمعیت که با شعار "ایران، جوان بمان" از 24 تا 30 اردیبهشت‌ماه برگزار می‌گردد، از عموم ملت فهیم و عزتمند ایران اسلامی تقاضا دارم با نگاه ویژه به مسئلۀ جمعیت، کشور را در مسیر بالندگی و توسعه یاری نمایند.