گامی دیگر در مسیر خدمت‌رسانی:

خانه بهداشت روستای چنار مه‌ولات افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ۲۲:۰۶ | تعداد بازدید: 130

خانه بهداشت روستای چنار با زیربنای ۹۰ متر مربع با هزینه ۲۰ میلیارد ریال و مشارکت خانوادهٔ مرحوم حاج علی اکبر خاکپور و دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ظهر امروز با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، فرماندار و مسئولان مه ولات افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در آئین افتتاح این خانه بهداشت گفت: آرامش، امنیت و پیشرفت کشور مرهون تلاش‌ها، مجاهدت و از خودگذشتگی شهدا و ایثارگرانی است که جان و عزیزترین بخش زندگی خودشان را برای آرامش و امنیت ما هدیه دادند و ایران عزیز را به نام و جایگاه خود که همیشه در طول تاریخ بلند آوازه بوده معرفی نمودند.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور افزود: امنيت و سلامتی دو نعمت بزرگ پروردگار متعال هستند و ما بايد قدردان بزرگوارانی که در این حوزه‌ها کار و زندگی شان را وقف این مهم می‌کنند باشیم.

این مقام مسئول با بیان این‌که یکی از مهم‌ترین موفقیت‌های نظام پس از پیروزی شکوهمند آن، حوزهٔ سلامت است، تصریح کرد: حوزهٔ سلامت یک حوزهٔ سربلند بوده و در این سالها پیشرفت چشم‌گیری داشته که در حال حاضر پیشرفته‌ترین خدمات درمانی در نظام مقدس جمهوری اسلامی به مردم عزیز ارائه می‌شود.

دکتر ابراهیمی ‌پور ادامه داد: در دولت سیزدهم در شهرستان مه ولات ۱۰ پروژه شامل سه پایگاه اورژانس جاده‌ای، مرکز خدمات جامع سلامت حاج عیسی شیردل، مرکز خدمات جامع سلامت شهر شادمهر و خانه‌های بهداشت متعددی در روستاهای این شهرستان احداث و به بهره‌برداری رسیده است و هم‌اکنون بر اساس استانداردهای گسترش حوزهٔ بهداشت و درمان از نظر زیر ساخت در مه ولات تقریبا کامل است.

رئیس دانشگاه در ادامه با اشاره به راه‌اندازی اتاق عمل این شهرستان خاطرنشان کرد: گسترش کلینیک تخصصی بیمارستان، تکمیل خانهٔ بهداشت شماره دو عبدل آباد و مرکز دیالیز از برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی است و برنامه‌ریزی خواهیم نمود تا خدمات سرپایی به‌صورت کامل در بیمارستان امام رضا‌(ع) انجام شود.