معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

خدمات سطح 2 درمان ناباروری در تربت حیدریه راه‌اندازی خواهد شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۵/۲۴ ۱۱:۵۵ | تعداد بازدید: 247

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در آئین تجلیل از خبرنگاران شهرستان‌های تربت حیدریه، مه‌ولات و زاوه گفت: باتوجه به بالا رفتن نرخ ناباروری در جامعه به‌ویژه در بین زوج‌های جوان و در راستای سیاست‌های جوانی جمعیت، مرکز خدمات سطح ۲ ناباروری در بیمارستان امام حسین علیه السلام به بهره برداری خواهد رسید.

دکتر حسین عزیزی با اشاره به این‌که سیاست‌های جوانی جمعیت از اولویت‌های اصلی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه است، افزود: طرح نفس از دیگر طرح‌های در دست اجراست که در راستای افزایش جمعیت اجرا می‌شود تا از سقط جنین ناخواسته ممانعت شود و افرادی که به‌دلایلی نمی‌توانند فرزند خود را نگه دارند با کمک‌های ریالی و غیر ریالی خیرین این خانواده‌ها را کمک کنیم تا فرزند خود را حفظ کنند.

وی با بیان این‌که بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه در مقابله با کرونا از همۀ توان و ظرفیت موجود استفاده کردند بیان داشت: در حال حاضر ۲۶ مورد بستری مبتلا به کرونا داریم که ۲۱ بیمار در بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی و ۵ بیمار نیز در بیمارستان رازی بستری هستند که از این تعداد یک بیمار بدحال است.

دکتر عزیزی جذب تجهیزات پزشکی را از دستاوردهای حوزۀ درمان برشمرد و اظهار داشت: در موضوع کرونا طی دو سال اخیر 34 میلیارد ریال اقلام و تجهیزات سرمایه‌ای از مسیر اعتباری وزارت بهداشت جذب و بیش از 186 میلیارد ریال نیز برای اتاق‌های عمل بیمارستان امام حسین علیه السلام تجهیزات خریداری شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بهره‌برداری از بیمارستان امام حسین (ع) را یک اتفاق مهم در مسیر تحول حوزۀ سلامت منطقه توصیف کرد و عنوان داشت: در حال حاضر 6 پروژۀ عمرانی در حوزۀ درمان و اورژانس با زیربنای حدود 12 هزارمتر مربع در دست اجراست که بهره‌برداری از آن‌ها برای پیشبرد اهداف ترسیم شدۀ حوزۀ درمان ضروری است.